puukkoo
HeKokit Pihvipizza Heteropizza BP-pizza Kebab-pizza Palanut pizza Leipäpizza Makkara Banaanipizza Loimipizza Sisäfilee Tuplajuusto Kropsu Tortillapizza Tortilla Death Sandwich Sandwich of Pain Makkarapizza Grillaus Pohjatuuli Ylihärmä BBC Minirullakebab Nötköttihampurilaiset

HeKokit

UUTTA: IRC-kanava #hekokit on avattu IRCnetissä. Tervetuloa.

HeKokit on #Risteys -groupiin löyhästi liittyvä ryhmä miehiä. Näiden sivujen tarkoitus on tuoda esille miehistä kulttuuria nykyisen "fy faan"-kulttuurin ja tyylin suosimisen vastapainoksi.

souler
Winteroth
Pakastin

Kuvissa perustajajäsenet souler, Vinteroth ja Pakastin. Projekteihimme on sittemmin ottanut osaa myös ifreq, peja, Frostwind ja lukuisa joukko maistajia.

<@Rokker> onkos noi nyt sit niitä keitä ei kelpuutettu maajussille morsian- ohjelmaan? =)

Sivujen koodi on 100% validia XHTML:ää ja CSS:ää, ja täysin js-rein eli vapaa javascriptistä, activex:stä, flashista ja muista newage-hippien hömpötyksistä. Graafisilla selaimilla minimiresoluutio on 640x480, sivut skaalautuvat rajattomasti. Suositeltava resoluutio on 1600x1200, ja selaimena joku Gecko-, Presto-, tai KHTML-pohjainen. Toimii parhaiten Operalla. Kehitysvammaiset voivat käyttää MS Internet Exploreria. Tekstiselaimilla toimivuus on hyvä, mutta kuvista pääsee nauttimaan vain W3M:llä. Kielioppi sivuilla on täysin virheetöntä. Ein Web, Ein Code, Ein Führer! Aber die Javascript - Sind Unser Unglück! HEIL W3C! MEINE EHRE HEISST XHTML!

Valid XHTML 1.1 Valid CSS!